Millionærkortet

Hvor i Danmark er der vundet flest millioner?
Zoom ind på kortet og se alle* milliongevinster siden 1989


*Nogle seneste gevinster vises ikke. Vi arbejder på dette problem.

17.660 Mio
Kr. vundet i alt siden 1989
4.369
Millionærer i alt siden 1989
Grønland
Færøerne
Danmark

Gå aldrig glip af millionerne

Med PLUS er du automatisk med hver uge. Du betaler via betalingsservice og pengene går direkte ind på din konto. Nemt og bekvemt!
Tilmeld PLUS


Info om millionærkortet
×

’Millionærkortet’ er en samling af alle gevinster over 1.000.000 kr. vundet via Lotto, Onsdags Lotto, Eurojackpot & Keno siden 1989.

I uge 50 2002 blev det muligt at spille Lotto via danskespil.dk, alle gevinster fra Lotto blev etableret i 1989 til denne dato er derfor med garanti vundet hos en forhandler. De gevinster som er registreret under ’forhandler’ kan skyldes flere årsager, heriblandt at forhandleren kan være ophørt, derfor er det i disse tilfælde ikke muligt at give en konkret adresse på forhandleren. De gevinster som er vundet ud fra ovenstående betingelser, er geografisk placeret ud fra kundens adresse. Da man antager at gevinsten er vundet inden for dette område.

Gevinster vundet via danskespil.dk eller PLUS abonnement er geografisk placeret i henhold til den kommune de kommer fra. Såfremt den pågældende vinder har ønsket at være anonym vil denne gevinst ikke være på kortet.

Såfremt du har spørgsmål til millionærkortet, kontakt da Danske Spils kundecenter på tlf.: 36 72 80 80 alle dage mellem kl. 9:00 og 24:00 eller på mail kontakt@danskespil.dk.